neděle 10. června 2018

koncert SF MINI


Začátek: 22.06.2018 19:00 Konec: 22.06.2018 23:00 Kde: Olomouc, SF MINI


Hill Dunes (USA) - vycházejí ze sólové tvorby Tima Remise, rozšířené o housle a bicí. Tima Remise jsme mohli vidět v Olomouci už mnohokrát, tentokrát ale v této sestavě. Banjo, housle, bicí a smutné písničky !!
https://www.youtube.com/watch?v=nVb-gTBMlCM

Tomáš Palucha (CZ) - původní drone duo už několik let rozšířené o bicí a synťáky. Těšit se můžete na novou, docela očekávanou desku.
https://tomaspalucha.bandcamp.com/album/aro

Kruhy (CZ) - několikrát jsme se zařekli, že 4 kapely za večer už dělat nechceme. Když se ale ozval Honza z Kruhy, bylo jasné, že to nejde odříct. Emotivní hardcore/punk z Brna
https://kruhy.bandcamp.com/album/ep-ii

Zmar (CZ) - a tedy ta zmiňovaná čtvrtá kapela, je z Prahy a hrají post/hardcore/emo. Pro ty co Zmar ještě nezaregistrovali a mají rádi Drom, Esa z Lesa nebo třeba Anne M. Christiansen, by to mohla být zajímavá novinka.

https://www.facebook.com/events/2092119584406606 
http://sfmini.musicforliberation.com 

SF MINI info:
Tramvaj: zastávka Pionýrská
Adresa: Brněnská 110/49

Prostor najdete za vrátnicí areálu, v levém rohu na levé straně. Na bráně i na vratech najdete cedule.

Prosíme pokud přijedete autem, parkujte venku mimo areál. Vzhledem k tomu, že v areálu jsou další firmy, výrazně prosíme, netoulejte se po areálu. Prostory mini a před jsou dostatečně velké. V areálu udržujte pořádek a na záchody choďte dovnitř a nekonejte potřebu někde za rohem. Chceme prostor udržet co nejdéle a pokud vám na tom také záleží, dodržujte tato základní pravidla. Většina problémů vždy vznikala a vzniká přesně z takovýchto banalit. Díky!

Žádné komentáře: