úterý 21. prosince 2021

Noi!se – Price We Pay

p>7“EP (Pirates Press Records)

Noi!se jsou jednou z mnoha kapel na Pirates Press Recors a v jejich muzice se potkává street punk / hardcore / punk / oi / rock. Čtyři pokérovaní „sígrové“ ze státu Washington a pro popis kapely / stylu, bych opakovaně použil to, co jsem již napsal o albu „The Real Enemy“ - „melancholický“ odér dodává Noi!se na věrohodnosti ... zní jako by hráli dohromady IGNITE (mysli na Call On My Brothers album), Agnostic Front, H2O, Blitz a Leatherface. Písničky jsou velice dobře napsané a podané bez jakýchkoliv estrád.“ Melodický a uvěřitelný street punk / oi, se silným tahem na branku a skvěla napsanými songy...“ 

EP „Price We Pay“ je jednou z novějších nahrávek NOI!SE a je to „sběratelský kousek“, né pro jeho nedostupnost, ale „stopáž“ ocení hlavně fans kapely - na singlu je pouze jedna skladba „Price We Pay“. Design EP - mříže / peníze - nechává napovědět o tématu a koresponduje s textem skladby. Písnička „Price We Pay“ je zamyšlením nad poměrně neobvyklým tématem pro punkrockovou kapelu. Hlavním tématem je vězeňský komplex – je o věznicích, jejich systému industrializace, kdy jde hlavně generování zisků a né přípravě vězňů pro návrat do normálního života. 

Na NOI!SE mám rád silný vokál frontmana Matta a celkově práci kapely s melodickými momenty! Matt Henson má ještě s kolegou a jeho kolegy s kapely (Kenny Dirkes) mají projekt Stadium Way, dva oi punks, dva vokály, dvě kytary – zní to fakt dobře. Ve spojitosti se jménem Kennyho může být zajímavé i to, že hraje v US kapele LAHAR, kteří jsou ze Seattlu a hrají thrash metal :) 

„Price We Pay“ je singl z loňského roku a vyšel na Pirates Press!

K poslechu zde.

piratespressrecords.com

Ep poskytlo vydavatelství Pirates Press Records, díky!

Žádné komentáře: